BETINGELSER

SEJLERTEST OG KONKURRENCE
Du deltager i konkurrencen ved at tage vores sejlertest og udfylde dine kontaktinformationer. Det er ikke et krav, at du udfylder
dine kontaktinformationer for at se resultatet af testen.

Ved at udfylde dine kontaktoplysninger giver du samtykke til, at Dansk Sejlunion må sende e-mails med relevant indhold ift. dit testresultat.

Vi udlodder et sæt sejlertøj fra Zhik med jakke og bukser til en samlet værdi på 3600 kr.

Konkurrencevilkår og betingelser

Konkurrencen afholdes af Dansk Sejlunion og løber fra den 3. august til den 13. august 2018. For at deltage skal du være bosat i Danmark. Præmiens værdi er 3600 kr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre præmier.

Vinderen udvælges ved lodtrækning og får direkte besked.

Ved at deltage i konkurrencen, godkender deltageren samtidig, at Dansk Sejlunion har tilladelse til at offentliggøre vinderen med navn og testresultat.

Behandling af personlige oplysninger for deltagere i Dansk Sejlunions konkurrencer:

  1. Dansk Sejlunion kan indsamle personlige oplysninger om dig, når du vælger at deltage i vores konkurrencer. Ved at deltage giver du samtidig samtykke til Dansk Sejlunions indsamling og anvendelse af dine personlige oplysninger i overensstemmelse med nedenstående.Vi behandler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning. Ifølge Persondataloven har du ret til at få information om, hvordan dine personlige oplysninger behandles.
  1. Med personlige oplysninger menes navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse og alle øvrige informationer, som på nogen som helst måde kan knyttes til et individ.Behandling af personlige oplysninger inkluderer alle handlinger, som inkluderer oplysningerne, eksempelvis indsamling, lagring, bearbejdelse, udlevering eller kombinering af personlige oplysninger.
  1. For vinderen af Dansk Sejlunions konkurrence, kommer vi til at indsamle yderligere oplysninger, bl.a. for at kunne sende præmier. Den information, vi indsamler, er:- For- og efternavn
    – Adresse
    – Telefonnummer
  1. Oplysningerne gemmes og anvendes til at administrere de konkurrencer, du har deltaget i og til at sende dig beskeder med det formål at arrangere eventuelle præmier. Dansk Sejlunion vil aldrig udlevere dine oplysninger til tredjepart eller underleverandører.Du har ret til at få oplyst hvilke personlige oplysninger om dig, den ansvarlige for persondata behandler. Den persondataansvarlige er ansvarlig for at korrigere fejlagtige, ufuldstændige eller vildledende personlige oplysninger om dig.Denne aktivitet er ikke sponsoreret, administreret, organiseret af eller har nogen som helst forbindelse eller tilknytning til Facebook.
Share This